1,6K
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Η απόλυτη μους λεμονιού που φτιάχνεται πανεύκολα και γρήγορα με ελάχιστα υλικά και κόπο
Για τη μους
- 1 κονσέρβα γάλα ζαχαρούχο
- 400ml κρέμα γάλακτος
- 150ml χυμό λεμονιού
- ξύσμα από 2 λεμόνια
Για τη διακόσμηση
- Ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
- Παίρνουμε το ξύσμα από τα λεμόνια και τα στύβουμε
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να πήξει το μείγμα
- Προσθέτουμε το ξύσμα και μετά τον χυμό των λεμονιών χτυπώντας μέχρι να πάρουμε ένα αφράτο μείγμα που θα στέκεται
- Μεταφέρουμε τη μους σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και τη μοιράζουμε σε ποτήρια
- Τα αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν
- Σερβίρουμε προσθέτοντας από πάνω ξύσμα λεμονιού ή κόντιτα λεμονιού ή μαρμελάδα λεμόνι