Συσκευές για να απολαμβάνεις καθημερινά τα πιο θρεπτικά ροφήματα

by Aggeliki Tsoukana

 

 

 

Αν η υγιεινή διατροφή παραμένει ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σου, τότε το διαιτολόγιό σου είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει γενναίες ποσότητες φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Πολλές φορές, όμως, δεν έχεις τον χρόνο ή και την όρεξη να καταναλώνεις τις ημερήσιες συνιστώμενες μερίδες. Οι φρέσκοι χυμοί και τα smoothies είναι γευστικοί, δροσεροί κι ένας εύκολος τρόπος να καταναλώσεις την ιδανική ποσότητα των λαχανικών και των φρούτων που έχεις ανάγκη καθημερινά.

Η τεχνολογία βρίσκεται στο πλευρό σου παρέχοντάς σου όλες εκείνες τις μικρές συσκευές που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και κάθε δημιουργία σου ακόμη πιο απολαυστική.

 

 

Για να απολαμβάνεις φρέσκους χυμούς και smoothies

Επένδυσε σε ένα αποχυμωτή για να παρασκευάζεις μόνος σου φρέσκους χυμούς για σένα και όλη την οικογένεια. Προτίμησε ένα αποχυμωτή αργής σύνθλιψης όπως η πρόταση της Bosch MESM500W Αποχυμωτής Αργής Σύνθλιψης. Οι αποχυμωτές αργής σύνθλιψης χρησιμοποιούν χαμηλές στροφές ανά λεπτό για διατήρηση των βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων των φρούτων και των λαχανικών.

Μπορείς, επίσης, να αξιοποιήσεις ένα μπλέντερ με λειτουργία κενού αέρος για την παρασκευή δροσιστικών smoothies χρησιμοποιώντας φρούτα ή και λαχανικά της αρεσκείας σου. Ενδεικτικά, με το Philips Vacuum HR3756/00 Blender θα απολαμβάνεις υγιεινά smoothies καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η λειτουργία κενού αέρος πριν την ανάμιξη επιβραδύνει τη διαδικασία οξείδωσης και την απώλεια βιταμινών. Τα vacuum blenders βασίζονται στην τεχνολογία κενού αέρος, παρέχοντας ακόμη πιο φρέσκα και θρεπτικά ροφήματα.

Για σένα που είσαι δραστήριος και διαρκώς εν κινήσει, υπάρχουν τα sport blenders. Iδανική λύση για όσους έχουν έντονους και γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητα τους. Φτιάξε το smoothie σου και πάρε το μαζί σου στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο, στο γραφείο ή ακόμα και τη βόλτα σου απλά προσαρμόζοντας το καπάκι στο μπουκάλι ανάμιξης. To Kenwood SMP060WG Blend Xtract Sport Blender έρχεται με ειδικό μπουκάλι στο οποίο προσαρμόζεται καπάκι με στόμιο για μεταφορά, κάνει τη χρήση του ιδιαίτερα εύκολη.

 

Ροφήματα για κάθε γούστο

Προσκάλεσε στο σπίτι οικογένεια και φίλους για να δημιουργήσετε παρέα και να ανταλλάξετε νέες συνταγές. Αξιοποίησε μία Κυριακή για να πειραματιστείς με νέες συνταγές μαζί με τα παιδιά, ή διοργάνωσε μια ακόμη ξεχωριστή συγκέντρωση και μύησε τον περίγυρό σου σε πιο υγιεινές συνήθειες.

Ένα μπλέντερ ή πολυκόφτης θα σε βοηθήσει να εκτελέσεις εκατοντάδες συνταγές για φρέσκους χυμούς, σπιτικά κοκτέιλ, γρανίτες, και πολλά άλλα. Ανακάτεψε σε ένα μπλέντερ ένα βασικό υλικό, όπως π.χ. παγωτό σοκολάτα, μαζί με γάλα και φτιάξε ένα πλούσιο σε γεύση και κρεμώδες milkshake.

Βάλε στην κουζίνα σου την κατάλληλη συσκευή φραπέ, όπως η Izzy IF120 Caffeccino Creme Συσκευή Φραπέ για να φτιάχνεις εύκολα και γρήγορα milkshake, κοκτέιλ, μέχρι dip και σάλτσες. Αρκεί να έχεις φαντασία και μεράκι.

Για να εμπλουτίσεις τη διατροφή τη δική σου και όλης της οικογένειας, ή και για να απολαμβάνεις στιγμές γεμάτες γεύση, άρωμα κι αγάπη, είναι αυτές οι μικρές συσκευές κουζίνας που σου δίνουν μεγάλο χέρι βοηθείας έτσι ώστε όλα να γίνονται εύκολα, γρήγορα κι απλά.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: αποχυμωτή, Bosch MESM500W Αποχυμωτής Αργής Σύνθλιψης, μπλέντερ, Kenwood SMP060WG Blend Xtract Sport Blender, συσκευή φραπέ, Izzy IF120 Caffeccino Creme Συσκευή Φραπέ.

Μπορείς να δεις ακόμη