Παγκόσμια Ημέρα Δημιουργικότητας και Καινοτομίας με τεχνολογίες για καλύτερη ζωή
Η Παγκόσμια Ημέρα Δημιουργικότητας και Καινοτομίας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Απριλίου. Αποτελεί έναν παγκόσμιο εορτασμό της φυσικής ικανότητάς
Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180°C. Σε ένα αντικολλητικό ταψάκι 22-24 εκ. στρώνω τις φέτες μήλου. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω τη ζάχαρη μαζί με το νερό και τη λιώνω σε δυνατή φωτιά χωρίς να ανακατεύω. Μόλις η καραμέλα πάρει σκούρο καφέ χρώμα, κατεβάζω από τη φωτιά, την αδειάζω πάνω από τα μήλα, πασπαλίζω με την κανέλα και αφήνω το ταψάκι στην άκρη. Στον κάδο του μίξερ χτυπάω το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί μέχρι να αφρατέψει το βούτυρο. Σε ένα μικρό μπολ χτυπάω ελαφρά τα αυγά και τα αδειάζω σιγά σιγά στον κάδο. Προσθέτω τη βανίλια και την κανέλα. Χαμηλώνω την ένταση του μίξερ, ρίχνω σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύω μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Με μια μαρίζ αδειάζω το μείγμα πάνω από τα μήλα και ψήνω στους 180°C για 10’. Χαμηλώνω τον φούρνο στους 160°C άλλα και συνεχίζω το ψήσιμο για 30’ ακόμη.