DJI Osmo Action: Αυτή είναι η νέα action camera της εταιρείας

H DJI ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Osmo Action, την ολοκαίνουργια action camera που ήρθε για να ανταγωνιστεί αντίστοιχες προτάσεις της κατηγορίας της. Διαβάζοντας κανείς τα τεχνικά χαρακτηριστικά της DJI Osmo Action, θα διαπιστώσει ότι φέρουν πολλές ομοιότητες με την αντίστοιχη πρόταση της GoPro. Ωστόσο, η πρόταση της DJI έρχεται και με ορισμένα εντελώς μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως η μπροστινή οθόνη front-facing selfie.

 

 

Εργονομία

Η DJI Osmo Action είναι σχεδιασμένη για να τοποθετείται σε κράνη, πλαίσια ποδηλάτων ή ηλεκτρικά πατίνια, αφού λειτουργεί με όλες σχεδόν τις βάσεις που υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά.

 

Ανθεκτικότητα

Η νέα action cam είναι επίσης κατασκευασμένη για να «επιβιώνει» στις κακουχίες, με αδιαβροχοποίηση για χρήση σε βάθος έως 11 μέτρα και με αντοχή στους κραδασμούς και στα χτυπήματα (πτώση μέχρι 1,5 μέτρα), ενώ διαθέτει αρκετά ελαφρύ σώμα, με βάρος μόλις 124 γραμμάρια!

 

Αισθητήρες

Η action camera της DJI έρχεται με αισθητήρα 1/2.3 ιντσών ικανό για καταγραφή 4K video στα 60fps ή 4K HDR video στα 30fps και λειτουργίες TimeLapse και 4x/8x slow-motion, με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας που ονομάζεται RockSteady. Επιπρόσθετα, ο φακός έχει γωνία κάδρου 145 μοιρών, με μέγιστο διάφραγμα f2.8, και το ISO έχει εύρος 100-3200. Ο αισθητήρας 12MP επιτρέπει τη λήψη σε RAW και JPEG format, με μέγιστη ταχύτητα λήψης 1/8000 δευτερόλεπτα και δυνατότητα λήψεων μακράς έκθεσης μέχρι 120 δευτερόλεπτα για φωτογράφιση του νυχτερινού ουρανού.

 

 

Λειτουργίες

Προσφέρονται αρκετές ημιαυτόματες και πλήρως χειροκίνητες λειτουργίες μέσω του πλήκτρου Quick Switch για μεγαλύτερη ευελιξία κατά τις λήψεις. Διαθέτει δύο έγχρωμες οθόνες LCD, μία στο πίσω μέρος με διαγώνιο 2.25″ και ανάλυση 640×360 pixel και μία μπροστά με διαγώνιο 1.4″, με σκοπό την καλύτερη λήψη selfie φωτογραφιών και βίντεο.

Εκτός από τα εύχρηστα πλήκτρα ελέγχου, η DJI Osmo Action μπορεί να ελεγχθεί εύκολα και με φωνητικές εντολές.

 

Αυτονομία

Η μπαταρία της DJI Osmo Action έχει χωρητικότητα 1300mAh και προσφέρει αυτονομία έως 135 λεπτά με μία φόρτιση. Επιπλέον, μπορείς να τη φορτίσεις πλήρως μέσα σε 88 λεπτά.

 

Συνδεσιμότητα

Προσφέρει συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth, ενώ παρέχει θύρα USB Type-C για φόρτιση και μεταφορά αρχείων. Όσον αφορά στον αποθηκευτικό χώρο, η νέα πρόταση της DJI υποστηρίζει κάρτες μνήμης microSD μέχρι 256GB.

 

Μπορείς να δεις ακόμη