928
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Αυτές οι γρανίτες φτιάχνονται πανεύκολα μέσα σε λίγα λεπτά σε ξεδιψάνε όσο τίποτα. Κι όλο αυτό με ελάχιστες θερμίδες και μηδέν τύψεις!
Υλικά για 6 ξυλάκια γρανίτα ροδάκινο
- 2 ροδάκινα
- 4 κ. σ. ζάχαρη καρύδας ή απλή αν προτιμάτε
- 400γρ. γάλα καρύδας (από κονσέρβα)
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε κομμάτια.
- Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και λίγο νερό και τα βράζουμε για 2-3λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα πολτοποιούμε στον πολυκόφτη.
- Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και χτυπάμε λίγο ακόμα.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε ειδικές θήκες για παγωτό ξυλάκι και τις αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσουν.
- Βγάζουμε τις θήκες εκτός κατάψυξης για μερικά λεπτά, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε τα ξυλάκια στο χέρι!
[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/Kotsovolos/videos/1479086772279573/’ width=’400′]