LG Insta View Door-in-Door. Knock -Knock… o πεινασμένος χτυπάει πάντα 2 φορές

by K Admin

 

Πόσες φορές την ημέρα ανοίγεις για κάποιο λόγο, ή και χωρίς κανένα λόγο, την πόρτα του ψυγείου σου;  Πόσες άραγε φορές το ίδιο πράγμα κάνουν και τα μέλη της οικογένειάς σου; Έχεις παρατηρήσει πως όταν λείπεις για λίγες μέρες από το σπίτι τα τρόφιμα στο ψυγείο έχουν διατηρηθεί φρέσκα για περισσότερο;

Σωστά το υποψιάζεσαι. Το συχνό άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου προκαλεί μεγάλη απώλεια ψύξης, που οδηγεί σε λιγότερο αποτελεσματική συντήρηση των τροφίμων αλλά και σε άσκοπη σπατάλη ηλεκτρικής ενέργειας.

 

KnockKnock

Η LG  για μια ακόμα φορά βρέθηκε μπροστά από τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Το νέο ψυγείο LG Insta View DoorinDoor διαθέτει έναν χώρο, ίσο περίπου με το μισό του χώρου συντήρησης, με πόρτα που, με δύο γρήγορα χτυπηματάκια γίνεται διάφανη, το περιεχόμενο του ψυγείου φωτίζει και μπορείς να δεις τι ακριβώς υπάρχει μέσα χωρίς να το ανοίξεις.

Χτύπα πάντα 2 φορές, όταν θα περνάς πεινασμένος μπροστά από το ψυγείο σου, κοίτα με την ησυχία σου, και αν θέλεις κάτι, άνοιξε και πάρε το. Αν τελικά δεν θέλεις κάτι, δεν το ανοίγεις, δεν προκαλείς στο ψυγείο σου απώλεια ψυχρού αέρα και κάνεις οικονομία.

Γνωρίζοντας από πριν που ακριβώς βρίσκεται το καθετί, ελαχιστοποιείς το χρόνο ψαξίματος και η πόρτα παραμένει ανοιχτή για πολύ λιγότερο. Για ακόμα καλύτερη απόδοση και οικονομία, τοποθέτησε στον συγκεκριμένο χώρο τα τρόφιμα που καταναλώνεις συχνότερα, όπως γάλα, σνακ, εμφιαλωμένο νερό και φρούτα. Με αυτό τον τρόπο, θα ανοίγεις πιο τακτικά μόνο αυτόν τον χώρο του ψυγείου και οι υπόλοιποι χώροι δεν θα σημειώνουν απώλεια ψύξης.

 

Αποθηκευτικοί χώροι – Εργονομία

Το νέο ψυγείο  LG Insta View DoorinDoor, έχει χωρητικότητα 705 λίτρων, αρκετών για να συντηρηθούν και να καταψυχθούν άνετα τα τρόφιμα μια οικογένειας.

Το σπουδαιότερο βέβαια, δεν είναι το απόλυτο νούμερο χωρητικότητας, αλλά η εργονομία των χώρων. Το νέο ψυγείο της LG , διαθέτει μεγάλα συρτάρια αποθήκευσης φρούτων και λαχανικών, ώστε να χωράνε ακόμα και αυτά που απέφευγες να αγοράσεις λόγω του όγκου τους, όπως το πεπόνι και το λάχανο.

Το πάχος που καταλαμβάνει ο παγοποιός στην πόρτα του είναι λιγότερο και έτσι ο εσωτερικός χώρος του ψυγείου δεν μειώνεται σημαντικά, ενώ εσύ έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμα δροσιστικά παγάκια στο ποτήρι σου.

Με τον ειδικό χώρο για μικρά είδη, το ψυγείο σου και θα είναι πάντα τακτοποιημένο και δεν θα χρειαστεί να ξαναψάξεις για μικροαντικείμενα όπως βαζάκια και κεσεδάκια, αφού θα τα έχεις όλα συγκεντρωμένα στην ειδική θήκη.

Όταν τα μπουκάλια σου είναι περισσότερα από όσα χωράνε οι θήκες μπουκαλιών στις πόρτες, πράγμα που συμβαίνει πιο συχνά το καλοκαίρι, μην απογοητεύεσαι. Υπάρχει ένα αναδιπλούμενο ράφι έκπληξη, που δημιουργεί έξτρα χώρο για τα επιπλέον μπουκάλια. Έτσι, θα απολαύσεις και το κρασί και το νερό και τα αναψυκτικά σου δροσερά.

Και ένας μυστικός χώρος, σε σημείο που δεν το περίμενες! Κάτω από τα συρτάρια των φρούτων και των λαχανικών, θα βρεις ένα έξτρα συρτάρι, ιδανικό για τα αυγά, το τυρί και τα αλλαντικά. Απομονωμένο όπως είναι, προφυλάσσει τα ευπαθή αυτά τρόφιμα από απώλεια ψυχρού αέρα.

 

Φρεσκάδα που διαρκεί πολύ περισσότερο

Οι οσμές διαδίδονται γρήγορα ακόμα και μέσα στο ψυχρό περιβάλλον του ψυγείου σου. Για αυτό η LG προσάρμοσε στο ψυγείο  LG Insta View DoorinDoor ένα πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού του αέρα. Ένας ανεμιστήρας σπρώχνει τον αέρα μέσα στον χώρο του αποσμητικού με άνθρακα, τον καθαρίζει και τον διοχετεύει πίσω στους χώρους των ραφιών.

Με αυτήν την τεχνολογία που η LG ονομάζει Fresh Shower, ο αέρας διατηρείται φρέσκος, αυξάνοντας το χρόνο ζωής των τροφίμων αλλά και εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές.

 

Κομψότητα και μοντέρνο design

Η απόδοση, η πρακτικότητα, η τεχνολογία και η οικονομία είναι τα σπουδαιότερα κριτήρια αγοράς ενός ψυγείου. Το νέο LG Insta View DoorinDoor τα διαθέτει όλα συν ένα ακόμα. Το μοναδικό design της LG έχει εξελίξει τα ψυγεία της σε αληθινά «κοσμήματα», ικανά να τραβήξουν τα βλέμματα και να απογειώσουν τον χώρο σου.

 

Έξυπνες λειτουργίες

Με την τεχνολογία  LG SmartThinQ, το ψυγείο σου θα στείλει μήνυμα στο smartphone σου αν κάποιος έχει ξεχάσει την πόρτα του ανοιχτή.

Ακόμα, χρησιμοποιώντας τη σχετική εφαρμογή, μπορείς να αυξομειώσεις από μακριά τη θερμοκρασία του ή, αν λείπεις διακοπές, να ενεργοποιήσεις τη «λειτουργία διακοπών» για τη βέλτιστη απόδοση και οικονομία.

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη