Τσουρεκάκια ατομικά
Από την Ιωάννα Σταμούλου Φέτος το Πάσχα κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος, γιατί με αυτά τα τσουρεκάκια ο
Αρχικά, βάζουμε τα κομμάτια του μοσχαριού σε ένα μπολ, όπου τα λαδώνουμε καλά και τα αλατοπιπερώνουμε. Κατόπιν, παίρνουμε μια μεγάλη, πλατιά κατσαρόλα ή γάστρα και ρίχνουμε σε δόσεις το μοσχάρι μέχρι να τσιγαριστεί πολύ καλά από όλες τις πλευρές σε δυνατή φωτιά, αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε λίγο ακόμα λάδι. Μόλις πάρει χρώμα όλο το κρέας, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 4-5 λεπτά. Μόλις καραμελώσει το κρεμμύδι, ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας, αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά και προσθέτουμε την μπύρα. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε την ντομάτα κον κασέ, τον κύβο, τις δάφνες, το ξυλάκι κανέλλας, το γαρύφαλλο και το νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο προς σιγανό, σκεπάζουμε τη γάστρα και σιγοβράζουμε για 2- 2,5 ώρες. Παράλληλα, βράζουμε τα μακαρόνια σε αρκετό αλατισμένο νερό. Μόλις δέσει η σάλτσα και μαλακώσει το κρέας, ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια που βράσαμε και ανακατεύουμε με μια τσιμπίδα ώστε η σάλτσα να πάει σε όλα τα μακαρόνια.Τέλος, αποσύρουμε τη γάστρα από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε το φαγητό μας.
Ενεργοποίησε στην εστία το χρονοδιακόπτη με το χρόνο που επιθυμείς και εκείνη θα σου υπενθυμίσει να ελέγξεις το φαγητό ή να ρίξεις κάποιο μπαχαρικό.