Τσουρεκάκια ατομικά
Από την Ιωάννα Σταμούλου Φέτος το Πάσχα κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος, γιατί με αυτά τα τσουρεκάκια ο
Για τη Μαρινάδα Γιαουρτιού
Από την άρθρωση, κόψε κάθε μπούτι σε δύο μέρη. Έτσι, θα χωριστεί το μπούτι στο πάνω και το κάτω μέρος. Για τη μαρινάδα γιαουρτιού: καθάρισε και ψιλόκοψε το σκόρδο. Σε ένα μπολ ρίξε το γιαούρτι, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, αλάτι, πιπέρι και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα της μαρινάδας. Άλειψε το κοτόπουλο με τη μαρινάδα γιαουρτιού, σκέπασέ το με μια μεμβράνη και άφησε το στο ψυγείο για 4 με 12 ώρες μέχρι να μαριναριστεί και να πάρει μια έντονη γεύση το κοτόπουλο. Πριν από το μαγείρεμα, χρησιμοποίησε χαρτί κουζίνας, για να αφαιρέσεις τη μαρινάδα από το κοτόπουλο. Πρόσθεσε λίγο ελαιόλαδο στο δοχείο του AutoCook. Αφού έχεις ταμπονάρει το κοτόπουλο με χαρτί, βάζεις τα κομμάτια ένα ένα στο δοχείο και κλείνεις το καπάκι του. Όρισε το πρόγραμμα fry (τηγάνισμα), επίλεξε long (πολύς) και πάτα Start (Έναρξη). Μετά από 15 λεπτά, άνοιξε το καπάκι, γύρισε το κοτόπουλο και κλείσε ξανά το καπάκι. Μαγειρεύεις για άλλα 15 λεπτά το κοτόπουλο.μ Μόλις ακούσεις τον ήχο από το AutoCook, άνοιξε το καπάκι και σέρβιρε το κοτόπουλο ζεστό.
Είναι μικρό σε μέγεθος με βάρος 5kg και μπορείς να το πάρεις παντού μαζί σου! Στο εξοχικό, στο camping… όπου υπάρχει πρίζα!