783
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Ξεφεύγουμε από το ζαμπόν τυρί κι ετοιμάζουμε ένα αλλιώτικο θρεπτικό τοστ με σπιτικό φιστικοβούτυρο, μέλι και μπανάνα.
Υλικά
- 2 φέτες ψωμί για τοστ πολύσπορο ή ολικής άλεσης
- 2 κ. σ. γεμάτες φιστικοβούτυρο σπιτικό
- 1 κ. γ. μέλι
- 1 μπανάνα ώριμη σε φέτες
Εκτέλεση
- Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού στη φρυγανιέρα ή την τοστιέρα.
- Ανακατεύουμε το φιστικοβούτυρο με το μέλι και αλείφουμε τις φέτες του ψημένου ψωμιού.
- Κόβουμε τη μπανάνα σε ροδέλες και τις αραδιάζουμε στη μια φέτα του τοστ.
- Σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα και κόβουμε το τοστ διαγώνια στη μέση.
- Τυλίγουμε σε χαρτοπετσέτα και αλουμινόχαρτο.
Δες πόσο εύκολα μπορείς να φτιάξεις φιστικοβούτυρο στο παρακάτω video:
[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/Kotsovolos/videos/306207306701074/’ width=’400′]