Τοστ με φιστικοβούτυρο, μέλι και μπανάνα

 

 

Από την Ιωάννα Σταμούλου


 

Ξεφεύγουμε από το ζαμπόν τυρί κι ετοιμάζουμε ένα αλλιώτικο θρεπτικό τοστ με σπιτικό φιστικοβούτυρο, μέλι και μπανάνα.

 

Υλικά

  • 2 φέτες ψωμί για τοστ πολύσπορο ή ολικής άλεσης
  • 2 κ. σ. γεμάτες φιστικοβούτυρο σπιτικό
  • 1 κ. γ. μέλι
  • 1 μπανάνα ώριμη σε φέτες

 

Εκτέλεση

  1. Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού στη φρυγανιέρα ή την τοστιέρα.
  2. Ανακατεύουμε το φιστικοβούτυρο με το μέλι και αλείφουμε τις φέτες του ψημένου ψωμιού.
  3. Κόβουμε τη μπανάνα σε ροδέλες και τις αραδιάζουμε στη μια φέτα του τοστ.
  4. Σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα και κόβουμε το τοστ διαγώνια στη μέση.
  5. Τυλίγουμε σε χαρτοπετσέτα και αλουμινόχαρτο.

 

 

Δες πόσο εύκολα μπορείς να φτιάξεις φιστικοβούτυρο στο παρακάτω video:

 

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/Kotsovolos/videos/306207306701074/’ width=’400′]

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη