Διατήρησε τα ρούχα σου σαν καινούρια
Τα ρούχα δεν εξυπηρετούν μόνο την ανάγκη προστασίας μας από το κρύο και τη ζέστη. Είναι και τρόπος έκφρασης.
Για το ψάρι:
Ανακατεύω σ’ ένα μπολ όλα τα υλικά, εκτός από το ψάρι. Ανοίγω το ψάρι στη μέση, πασπαλίζω με αλάτι, πιπέρι και περιχύνω με τη μαρινάδα. Το σκεπάζω και επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία με το άλλο ψάρι. Ψήνω τα ψάρια στην ψηστιέρα για 20-25 λεπτά περίπου.
Για τη σαλάτα:
Κόβω τα λαχανικά σε φέτες, αλατοπιπερώνω, περιχύνω με ελαιόλαδο και ψήνω στην ψηστιέρα, για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Μόλις είναι έτοιμα τα κόβω σε μικρά κομμάτια και τα βάζω σε ένα μπολ. Προσθέτω και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύω καλά και σερβίρω το μπριάμ σε ένα πιάτο και το ψάρι από πάνω.