1,5K
			
				            
							                    
							        
    
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Υλικά (για 4 άτομα)
- 4 φιλέτα ψαριού (περίπου 150 γρ. το καθένα)
 - 2 καρότα σε φέτες
 - 2 κολοκυθάκια σε φέτες
 - 1 φλιτζάνι αρακά
 - 1 φλιτζάνι φασολάκια φρέσκα
 
Για το σερβίρισμα
- Λεμόνι σε φέτες
 - Eλαιόλαδο
 

Εκτέλεση
- Βάζουμε νερό στον ατμομάγειρα.
 - Ρίχνουμε τον αρακά και τα φασολάκια στο καλάθι της συσκευής και από πάνω τοποθετούμε εναλλάξ τις φέτες από τα κολοκυθάκια και τα καρότα και αλατοπιρενώνουμε.
 - Προσθέτουμε αλατοπίπερο και στα φιλέτα των ψαριών και τα τοποθετούμε στο δεύτερο καλάθι.
 - Μαγειρεύουμε το φαγητό στον ατμομάγειρα για 20 λεπτά περίπου ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής.
 - Σερβίρουμε σε πιάτα συνοδεύοντας με φέτες λεμονιού και προσθέτοντας από πάνω λίγο ελαιόλαδο.
 
    