Εστραγκόν, το κομψότερο των αρωματικών!
Από την Ιωάννα Σταμούλου Από τη Γαλλία με αγάπη ή από τις παγωμένες στέπες της Μογγολίας;
Βάζω το τηγάνι στη φωτιά για να ζεσταθεί. Μόλις αλλάξει η ένδειξη Thermospot έχει φτάσει στην απαραίτητη θερμοκρασία. Ρίχνω το πράσο και το σοτάρω με λίγο νερό. Μόλις μαραθεί λίγο προσθέτω σταδιακά το σπανάκι. Στη συνέχεια προσθέτω το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και τέλος το μάραθο. Προσθέτω το ελαιόλαδο και με τη βοήθεια μιας ξύλινης κουτάλας δημιουργώ 7 λακκούβες και σπάω τα αυγά, ένα σε κάθε μια λακκούβα. Ρίχνω αλάτι και πιπέρι πάνω στα αυγά και σκεπάζω με ένα καπάκι. Αφήνω στη φωτιά για 4-5 λεπτά, μέχρι να γίνουν τα αυγά σε χαμηλή θερμοκρασία. Πασπαλίζω με τη φέτα, αμύγδαλο, μάραθο, ξύσμα λεμόνι, πάπρικα, μαύρο σουσάμι και περιχύνω με λίγο ελαιόλαδο. Σερβίρω με φρυγανισμένο ψωμί.