Ισπανική Ομελέτα – Κουζίνα: Ιστορίες με τον Ανδρέα Λαγό

ΥΛΙΚΑ

  • Για την ομελέτα

  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο (με τη μεζούρα του Actifry)
  • 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 κιλό πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 12 αυγά
  • 2 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ. γάλα φρέσκο ή εβαπορέ
  • Αλάτι – πιπέρι

 

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

 

 

Βάζω στον κάδο του Actifry τις πατάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Κλείνω τη συσκευή και βάζω το κατάλληλο πρόγραμμα για πατάτες για να ψηθούν περίπου 20-30 λεπτά. Βάζω σε ένα μπολ τα αυγά, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, το γάλα και ανακατεύω ελαφρώς με ένα πιρούνι μέχρι να σπάσουν οι κρόκοι. Βγάζω τον αναδευτήρα από τον κάδο, στρώνω ομοιόμορφα τις πατάτες, τα κρεμμύδια και τα περιχύνω με το μείγμα των αυγών. Κλείνω ξανά τη συσκευή, βάζω το πρόγραμμα για γλυκά και τάρτες και τα αφήνω να ψηθούν. Ξεφορμάρω την ομελέτα και σερβίρω.

 

 

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Μπορείς να δεις ακόμη