1,2K
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Υλικά (για 4 άτομα)
- 4 φιλέτα ψαριού (περίπου 150 γρ. το καθένα)
- 2 καρότα σε φέτες
- 2 κολοκυθάκια σε φέτες
- 1 φλιτζάνι αρακά
- 1 φλιτζάνι φασολάκια φρέσκα
Για το σερβίρισμα
- Λεμόνι σε φέτες
- Eλαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βάζουμε νερό στον ατμομάγειρα.
- Ρίχνουμε τον αρακά και τα φασολάκια στο καλάθι της συσκευής και από πάνω τοποθετούμε εναλλάξ τις φέτες από τα κολοκυθάκια και τα καρότα και αλατοπιρενώνουμε.
- Προσθέτουμε αλατοπίπερο και στα φιλέτα των ψαριών και τα τοποθετούμε στο δεύτερο καλάθι.
- Μαγειρεύουμε το φαγητό στον ατμομάγειρα για 20 λεπτά περίπου ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής.
- Σερβίρουμε σε πιάτα συνοδεύοντας με φέτες λεμονιού και προσθέτοντας από πάνω λίγο ελαιόλαδο.