|  | 

Κουζίνα

Ψάρι με λαχανικά στον ατμό

 

 

Από την Ιωάννα Σταμούλου


 

Υλικά (για 4 άτομα)

  • 4 φιλέτα ψαριού (περίπου 150 γρ. το καθένα)
  • 2 καρότα σε φέτες
  • 2 κολοκυθάκια σε φέτες
  • 1 φλιτζάνι αρακά
  • 1 φλιτζάνι φασολάκια φρέσκα

Για το σερβίρισμα

  • Λεμόνι σε φέτες
  • Eλαιόλαδο

 

 

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε νερό στον ατμομάγειρα.
  2. Ρίχνουμε τον αρακά και τα φασολάκια στο καλάθι της συσκευής και από πάνω τοποθετούμε εναλλάξ τις φέτες από τα κολοκυθάκια και τα καρότα και αλατοπιρενώνουμε.
  3. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και στα φιλέτα των ψαριών και τα τοποθετούμε στο δεύτερο καλάθι.
  4. Μαγειρεύουμε το φαγητό στον ατμομάγειρα για 20 λεπτά περίπου ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευής.
  5. Σερβίρουμε σε πιάτα συνοδεύοντας με φέτες λεμονιού και προσθέτοντας από πάνω λίγο ελαιόλαδο.

 

 

Δείτε ακόμη