Διατήρησε τα ρούχα σου σαν καινούρια
Τα ρούχα δεν εξυπηρετούν μόνο την ανάγκη προστασίας μας από το κρύο και τη ζέστη. Είναι και τρόπος έκφρασης.
Για το Χτένι
Τοποθετούμε το χτένι σε ένα βαθύ ταψί. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το μαϊντανό, το δεντρολίβανο, το κρασί, αλάτι, πιπέρι και τη μουστάρδα σκόνη. Αδειάζουμε τη μαρινάδα πάνω από το κρέας, σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε να μαριναριστεί για 2-3 ώρες στο ψυγείο. Βάζουμε την ψηστιέρα υγραερίου στο μέτριο προς δυνατό. Ψήνουμε το χτένι για 20 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το τι ψήσιμο θέλουμε. Μόλις ετοιμαστεί το βγάζουμε από την ψηστιέρα και το αφήνουμε 5 λεπτά να ξεκουραστεί.
Για το Αρωματικό Βούτυρο
Βάζουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε μέσα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Απλώνουμε το αρωματικό βούτυρο πάνω στο κρέας όσο είναι ζεστό και το αφήνουμε να λιώσει.
Το καπάκι να το έχεις πάντα κλειστό, για να πετύχεις γρήγορο και νόστιμο ψήσιμο!