Λιναρόσπορος, ένας διατροφικός γίγαντας
Από την Ιωάννα Σταμούλου Προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, κρατά σημαντική θέση στη λίστα των υπερτροφών, γιατί μια
Ανακατεύω το γιαούρτι με τα αυγά, αλάτι, πιπέρι σε ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέτω τη γαλοπούλα, τα τυριά, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τα αρωματικά και συνεχίζω το ανακάτεμα, μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Αν είναι πολύ σφιχτό το μείγμα, ρίχνω λίγο γάλα για να το αραιώσω. Αδειάζω το μείγμα σε 5 ατομικές φόρμες με αποσπώμενο πάτο, με 10 εκ. διάμετρο στρωμένα με λαδόκολλα. Σε κάθε θήκη με μείγμα βυθίζω τα ντοματίνια και ψήνω στον προθερμασμένο φούρνο Miele, στους 180°C, 15-20 λεπτά περίπου. Αφήνω λίγα λεπτά να κρυώσουν και σερβίρω.