1,7K
			
				            
							                    
							        
    
Από την Ιωάννα Σταμούλου

Χουρμάδες και βερίκοκα γεμιστά με κατσικίσιο τυρί και καρύδια
Υλικά
- 12 χουρμάδες βασιλικοί αποπυρηνωμένοι
 - 12 βερίκοκα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι
 - 100 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
 - 150 γρ. κατσικίσιος κορμός
 - Φιστίκια Αιγίνης τριμμένα
 - Καρύδια
 - Φυλλαράκια δυόσμου
 - Λίγο γάλα
 
Εκτέλεση
- Πολτοποιούμε το τυρί κρέμα, τον κατσικίσιο κορμό μαζί με λίγο γάλα μέχρι να γίνει ένα κρεμώδες μείγμα
 - Μεταφέρουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με μύτη στρογγυλή μπροστά
 - Μουλιάζουμε τα ξερά φρούτα σε ζεστό νερό για 5 λεπτά
 - Βγάζουμε τα ξερά φρούτα, τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε με λίγο χαρτί κουζίνας
 - Γεμίζουμε με το μείγμα από το τυρί
 - Περνάμε τα βερίκοκα από το τριμμένο φιστίκι
 - Στους χουρμάδες προσθέτουμε ένα καρύδι
 
Καναπεδάκια με γαλοπούλα, τυρί, ντομάτα, αγγούρι
Υλικά
- Γαλοπούλα καπνιστή σε φέτες παραλληλόγραμμες
 - Τυρί της επιλογής σας σε φέτες παραλληλόγραμμες
 - Ντοματίνια κομμένα στη μέση
 - Αγγουράκι σε φέτες
 - Καλαμάκια μπαμπού για μεζέδες
 
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα αγγούρια, το τυρί και τα ντοματίνια
 - Τοποθετούμε μία φέτα αγγούρι, τυρί και μισό ντοματίνι το ένα πάνω από το άλλο
 - Κόβουμε τη γαλοπούλα σε λωρίδες πάχους ενός δαχτύλου
 - Παίρνουμε την κάθε λωρίδα και την κάνουμε ζικ ζακ και την καρφώνουμε πάνω στην πυραμίδα που φτιάξαμε από το ντοματίνι, το αγγούρι και το τυρί
 - Είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα
 
Δες στο video πώς μπορείς να το φτιάξεις εύκολα:
[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/Kotsovolos/videos/601114670661648/’ width=’400′]
    