1,4K
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Υλικά για ένα ταψάκι 19Χ28εκ.
- 250γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
- 250γρ. βούτυρο σε κομματάκια
- 4 αβγά
- 180γρ. ζάχαρη
- 120γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100γρ. κουβερτούρα γάλακτος σε κομματάκια
- 100γρ. κουβερτούρα λευκή σε κομματάκια
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC και λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε μέσα το βούτυρο να λιώσει
- Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη με μίξερ χειρός. Προσθέτουμε μέσα το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε και το αλεύρι ρίχνοντάς το από σουρωτήρι και ομογενοποιούμε με σπάτουλα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψάκι. Τοποθετούμε σκόρπια τα κομματάκια της λευκής και της σοκολάτας γάλακτος και ψήνουμε για 18-20 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.
- Αφήνουμε να γίνει χλιαρό και σερβίρουμε το μπράουνις κόβοντας σε κομμάτια και πασπαλίζοντας με λίγη άχνη ζάχαρη.
Ετοιμάζουμε έξτρα σοκολατένιο και εύκολο brownie με 3 σοκολάτες!
Δες τη συνταγή εδώ: https://blog.kotsovolos.gr/brownies-me-3-sokolates/Posted by Kotsovolos on Monday, 28 September 2020