|  | 

Κουζίνα

Πράσινο τσάι με τριαντάφυλλο και κανέλα

 

 

Από την Ιωάννα Σταμούλου


 

Ένα ρόφημα απολαυστικό και υπέροχο που μοσχοβολάει ανθισμένες τριανταφυλλιές.

Υλικά για 4 άτομα

  • 4 φακελάκια πράσινο τσάι
  • 2 κ. γλ. τριανταφυλλάκια
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 850 ml νερό

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το νερό στον βραστήρα να ζεσταθεί.
  2. Ρίχνουμε στην τσαγιέρα τα τριανταφυλλάκια και το ξύλο της κανέλας και βρέχουμε με το καυτό νερό.
  3. Μετά από 2 λεπτά προσθέτουμε τα φακελάκια του πράσινου τσαγιού.
  4. Μετά από 2 λεπτά μοιράζουμε το τσάι σε φλιτζάνια και σερβίρουμε.

 

 

Δείτε ακόμη