Διατήρησε τα ρούχα σου σαν καινούρια
Τα ρούχα δεν εξυπηρετούν μόνο την ανάγκη προστασίας μας από το κρύο και τη ζέστη. Είναι και τρόπος έκφρασης.
Για το λαβράκι
Βάζουμε σε ένα ταψί τις πατάτες, το φοινόκιο, το σκόρδο, το κρεμμύδι, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, περιχύνουμε με ελαιόλαδο, χυμό λεμόνι, κρασί, σκορπάμε τα μυρωδικά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC ή στη λειτουργία Vital για 20 λεπτά περίπου. Βγάζουμε το ταψί και τοποθετούμε πάνω στις πατάτες το ψάρι, το οποίο έχουμε πασπαλίσει με αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε ξανά στον φούρνο για άλλα 25-30 λεπτά ή για 8 λεπτά στους 650C στη λειτουργία Vital.
Για τη σάλτσα μαϊντανού
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και αναμειγνύουμε μέχρι να ενωθούν και να γίνει ένα ομοιόμορφο λαδολέμονο.
Για τη φάβα
Πλένουμε και στεγνώνουμε τη φάβα, στη συνέχεια τη βάζουμε να βράσει για 4-5 λεπτά, μέχρι να βγάλει τον αφρό και να την ξαφρίσουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λεμόνι και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 40-45 λεπτά. Προσθέτουμε και άλλα υγρά κατά τη διάρκεια αν χρειάζεται. Πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ ενώ συγχρόνως ρίχνουμε τον χυμό λεμόνι μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην υφή και στη γεύση.
Σερβίρουμε το λαβράκι με τα λαχανικά περιχυμένα με το λαδολέμονο και συνοδευόμενο από τη φάβα.