1,2K
			
				            
							                    
							        
    
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Οι Ιταλοί το λένε αffogato και δεν είναι άλλο από μια μπάλα παγωτό μέσα σε ένα ευρύχωρο φλιτζάνι που περιχύνουμε με μια γενναία δόση καφέ.

Υλικά
- Παγωτό βανίλια ή άλλο παγωτό της επιλογής μας (σοκολάτα, καραμέλα, φουντούκι κλπ)
 - Μερικές δόσεις καφέ εσπρέσο
 
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε σε γυάλινα φλιτζάνια του καφέ από μια μπάλα παγωτό της επιλογής μας.
 - Προετοιμάζουμε τη μηχανή του εσπρέσο σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
 - Περιχύνουμε την κάθε μπάλα παγωτού με μια δόση καφέ που ρίχνουμε απευθείας από τη μηχανή και σερβίρουμε αμέσως!
 
    