1,2K
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Υλικά (για 1 άτομο)
- 1 φλιτζάνι ζεστό νερό από βραστήρα
- 4 κ.σ. νιφάδες βρώμης
- 3-4 κ.σ. γάλα καρύδας
- 1 κ.γ. κράνμπερις ξερά
- 1 φρούτο μικρό της επιλογής μας (σύκο, βερύκοκο, κλπ) κομμένο σε φέτες
- Μερικά μύρτιλα
- 1 κ.σ. ξηρούς καρπούς της επιλογής μας
- 1 κ.σ. κολοκυθόσπορους ή ηλιόσπορους
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
- Βάζουμε νερό στον βραστήρα. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό σε βαθύ πιάτο. Προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης και ανακατεύουμε καλά.
- Στο τέλος προσθέτουμε το γάλα καρύδας και αφήνουμε να κρυώσει και να φουσκώσει λίγο το μείγμα.
- Προσθέτουμε από πάνω τα κράνμπερις, τα μύρτιλα, τα σύκα, τους ξηρούς καρπούς, τους κολοκυθόσπορους και τέλος πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο.
- Σερβίρουμε αμέσως!