636
Από την Ιωάννα Σταμούλου
Υλικά:
- 1 κιλό φρούτα διάφορα (ροδάκινα, φράουλες, μάνγκο), καθαρισμένα και κατεψυγμένα για 8 ώρες
- 200 ml νερό
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 5-6 φύλλα βασιλικό
- 5-6 φύλλα αρμπαρόριζα
- 5-6 φύλλα δυόσμο
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε ένα σιρόπι με νερό και ζάχαρη και αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Για γρανίτα Ροδάκινο
Βάζουμε τα παγωμένα κομμάτια ροδάκινου στο μπλέντερ μαζί με τα φύλλα βασιλικού και λίγο σιρόπι.
Για γρανίτα Φράουλα
Προσθέτουμε τις παγωμένες φράουλες, τα φύλλα αρμπαρόριζας & το σιρόπι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολτός.
Για γρανίτα Μάνγκο
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα παγωμένα κομμάτια μάνγκο με τα φύλλα δυόσμου και λίγο σιρόπι.
Δες στο video τη συνταγή βήμα βήμα!
[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/Kotsovolos/videos/489811014898982′ width=’400′]